ترشی مخلوط

 

 

مواد لازم:

بادمجان قلمی=500 گرم

خیار متوسط=500 گرم

هویج=500 گرم

گل کلم=500 گرم

مغز کرفس=500 گرم
پیاز ریز سفید=500 گرم
سیب زمینی ترشی=500 گرم

سیر=1 بوته

فلفل سبز قلمی=50 گرم

موسیر خشک=250 گرم

سبزی ترشی(مرزه،ترخان،ریحان،شیوید،نعناع،جعفری)=500 گرم

ادویه ترشی=2 قاشق غذاخوری

زردچوبه=2 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل=به میزان لازم

سرکه=به میزان لازم

طرز تهیه:

 

1.ابتدا موسیر را با آب سرد بشویید سپس به مدت 24 ساعت در آب سرد خیس کنید.هر چند ساعت یک بار آب را عوض کنید سپس در آبکش ریخته تا آب آن برود آنگاه روی پارچه تمیزی پهن کنید تا کمی خشک شود.

2.بادمجان ها را بشویید و با پوست به اندازه دلخواه خرد کنید؛باکمی سرکه و نمک بگذارید چند جوش بزند ولی له نشود؛سپس در آبکش ریخته و صبر کنید تا سرکه اضافی و تلخی آن برود.

3.بقیه مواد را بشویید،پیاز و هویج را پوست بگیرید و مواد را به دلخواه خرد کنید.

4.تمام مواد را با هم مخلوط نموده و در ظرف مناسب ریخته و لابلای مواد،ادویه و
سبزیجات و نمک و زردچوبه را بریزید تا ظرف پر شود.

5.مقداری سرکه روی مواد ریخته تا جایی که روی مواد را کاملا بگیرد سپس در آن را
محکم ببندید و در جای خنک قرار دهید تا ترشی جا بیفتد(حداقل یک ماه).

/ 0 نظر / 13 بازدید