طرز تهیه گوجه شور

مواد لازم

گوجه فرنگی رسیده ی قرمز 1 کیلو گرم (منظور از گوجه فرنگی رسیده گوجه ای است که رسیده و قرمز باشد ولی له شدگی نداشته باشد )
سیر 100 گرم
سبزی شور (جعفری و شود ) نیم کیلو و ترخان، گشنیز، مرزه و ریحان ازهرکدام چند شاخه
فلفل سبز تند 300 گرم
تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری (به دلخواه)
آب نمک به مقدار لازم ( به اندازه شیشه ای که مد نظر است)

طرز تهیه

1-ابتدا طرز تهیه آب نمک:

مواد لازم: به ازای هر 2 لیوان آب جوشیده ی ولرم یک قاشق غذا خوری نمک آشپزخانه ( بهتر است ید دار نباشد)

با توجه به ظرف مورد نظر و اینکه چقدر آب شور لازم دارد محاسبه کرده چهار یا پنج لیتر آب مورد نیاز را بردارید در ظرف حرارت دهید تا جوش آید آنگاه در آن به قدر لازم نمک ریخته آنقدر که اگر انگشت خود را در آب فرو بردید خوش نمک مایل به شور باشد نه بی نمک یا از شدت نمک تلخ باشد (و یا می توان در ازای هر دو لیوان آب یک قاشق نمک بریزید) بگذارید تا خوب بجوشد

به ازا هرلیتر آب یک استکان سرکه (استفاده از سرکه دلخواه می باشد) به آن اضافه کنید و پس از چند جوش حرارت آن را خاموش نمائید و بگذارید تا آب سرد شود شما می توانید این آب را روی موادی که می خواهید شور بیاندازید بریزید و روی درب ظرف را یک لایه مشنبا بیندازید تا جای نفوذ نداشته باشد. و در را محکم بسته و به مدت ۱۰ الی ۲۰ روز صبر کنید .

2- شیشه ای متناسب با تعداد گوجه ها و مواد دیگر انتخاب کرده و ابتدا در ته شیشه سبزی را که پاک کرده ایم و شسته ایم ولی خرد نشده است را قرار می دهیم و کمی فلفل و سیر . وبعد گوجه ها را روی آن می چینیم . و دوباره سبزی وفلفل و سیر و گوجه . تا همه مواد تمام شود . در آخر هم آب نمک آماده شده طبق روشی که گفتم را در شیشه می ریزیم

 

/ 0 نظر / 1166 بازدید