مرغ شکم پر مازندرانی


  
  
  

طباخی انواع مرغ و ماکیان در دیار مازندران بسیار مرسوم است . از جمله غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ این خطه مرغ شکم پر است. و اما طرز تهیه این غذای لذیذ:

سبزی معطر (گشنیز ، جعفری ، برگ سیر تازه) 400 گرم   

پیازرنده شده متوسط 1 عدد

گردو پودر شده 100 گرم   

رب انار2 قاشق سوپخوری  

نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم

زعفران دم شدهبه میزان لازم  

 مرغ1عدد (1/5 کیلو گرم)  

 الو 10تا 15 عدد  

 زرشک 3 قاشق سوپخوری

پیاز رنده شده را تفت می‌دهیم تا کمی‌طلایی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه کرده کمی‌تفت می‌دهیم . آلو خرد شده و زرشک را اضافه کرده نمک و فلفل و ادویه را اضافه می‌کنیم . رب انار را اضافه می‌کنیم و بعد گردو را اضافه می‌کنیم .
تمامی‌مواد را خوب مخلوط کرده درون شکم مرغ را با این مواد پر کرده و آنرا می‌دوزیم
. مرغ را درون روغن سرخ کرده و با چند عدد آلو و کمی‌آب می‌گذاریم بپزد.

/ 0 نظر / 7 بازدید